Talán túlzás nélkül állítható, hogy a Tesla modellek jelenleg az autópiacon a leginnovatívabb járműveknek számítanak.

A TeslaDrive Program lehetőséget biztosít a Tesla különböző típusainak megismerésére és kipróbálására, továbbá bemutatja az elektromos autók rendeltetésszerű használatát és a Tesla egyedi innovatív technológiáját is.

Az ország egyetlen olyan szolgáltatásáról van szó, mely teljes képet ad az elektromos autózás világáról és azok vezetéstechnikájáról.
2019 tavaszán saját beruházás keretében megnyílt az Universal Leasing exkluzív Tesla bemutatóterme, a Teslounge Budapest, mely egyik fő ágazata a TeslaDriveA bemutatóteremben személyesen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Tesla modellekkel, és ezután a közúton, illetve tesztpályákon tapasztalhatják meg az autók innovatív tulajdonságait.

Éld át ezt a hihetetlen élményt a TeslaDrive Program keretében, és biztos, hogy Te is Tesla rajongóvá válsz! Persze könnyen lehet, hogy már most is az vagy, akkor meg épp ezért érdemes kipróbálni programunkat!

TeslaDrive Program kihagyhatatlan szolgáltatás azok számára, akik vásárláson gondolkodnak, és a fontos döntés előtt szeretnék jobban megismerni a Tesla különböző modelljeit. Remek egyedi ajándékozási lehetőség cégek és magánszemélyek részére is!  

Aki pedig saját magát szeretné meglepni azzal az élménnyel, amit csak a világ jelenlegi legjobb gyorsulása nyújthat, az szintén válassza a TeslaDrive Programot! 

A Teslát tényleg nehéz lenne bármivel összehasonlítani, hiszen a jövő közlekedési eszköze, amit az országban elsőként a Teslounge bemutatótermében és a TeslaDrive programban Te is kipróbálhatsz!