Az elektromos autók fejlődése és terjedése olyan gyors ütemben halad, hogy szinte már látjuk magunk előtt a  közlekedés futurisztikus új világát. Ez az új világ viszont más szemléletet, a felhasználói szokások megváltoztatását igényelheti.
Az egyszerűnek tűnő használaton kívül gyakran olyan helyzetek állhatnak elő, amikhez jól jön a megfelelő felkészültség.
Mi ebben segítünk a jelenlegi és leendő elektromos autó tulajdonosoknak.
Egyszerűbbé és élvezetesebbé tesszük az átállást az elektromos autóra:

Másrészt azt a hihetetlen élményt prezentáljuk, amit jelenleg talán csak egy Tesla modell vezetése hozhat el.

Vezetéstechnika és a TESLA ismertetése A-Z-ig,
jelenlegi és leendő TESLA tulajdonosok számára

A vezetéstechnikai képzésen bemutatókra, elméleti tudnivalókra, problémás szituációk illusztrálására kerül sor, mint például:

  • az elektromos autó hogyan viselkedik a téli csúszós úton
  • regeneratív fék téli üzemeltetésének szakszerű használatának elsajátítása
  • hátsó- és négykerék meghajtás különbségének megtapasztalása
  • …és számos egyéb egyedi kérdésre is szívesen válaszolunk.

Rendezvények / Kiállítások / Konferenciák

A rendezvényeken, csapatépítő programokon felejthetetlen élmény nyújt a különböző TESLA típusok kipróbálása, vezetése, akár nagyobb létszámban is. Mutassa be partnereinek, munkatársainak a Tesla különleges élményét!
Külön-külön minden modellnek megvan a sajátossága, így bármelyik típusra is esik a választás, biztos a siker!
Maradandó élményt nyújthat például a TESLA Model X esetében a koncertprogram megtekintése.
Arra is van lehetőség, hogy egyszerűen „csak” kiállításra kerüljön egy kívánt TESLA típus, ezzel is emelve az adott konferencia színvonalát, egy plusz különlegességet nyújtva ezzel a cég partnerei és dolgozói számára.
A kiállítások / konferenciák alkalmával -ha igény van rá- bemutatjuk, hogy mitől innovatív és egyedi a Tesla.
Továbbá, ha a valamelyik TESLA típus megnyeri bárkinek a tetszését azt előrendelésbe tudjuk venni.

TESLADRIVE – Ajándékkártya

Rendkívül népszerű az ajándékkártya, mely élményvezetésre jogosítja tulajdonosát. Sok cég választja ezt az ajándékozási formát partnerei és alkalmazottai számára. Különféle csomagajánlatok közül választhat a szíves megrendelő. /Részletek a tesladrive.hu weboldalon/

Szakmai előadások, szimulációs bemutatók

Nem ritka, hogy flottával rendelkező cégek igénylik ezt a szolgáltatást, hiszen fontos, hogy minden felhasználó megismerje az autó főbb paramétereit.

A szakmai előadások alkalmával bemutatásra kerül a Tesla fő szerkezeti felépítése, mint például akkumulátor elhelyezkedése a kocsiszekrényben, a fő áramtalanítási pontok, és a karosszérián vágási pontjai.

A vezetéstechnikai és élményvezetési programok az alábbi lépések szerint történnek:

1. Találkozás a helyszínen

A lefoglalt időpontban és egyeztetett helyszínen instruktor várja az ügyfelet a választott Tesla modellel. A találkozások általában töltőoszlopoknál történnek, hogy mire az élményvezetésre kerül sor, megfelelő töltési szinttel rendelkezzen a TESLA.

2. Adminisztráció / Típus bemutató

A személyes adategyeztetés után bemutatásra kerül a TESLA, az instruktor ismerteti az autó főbb paramétereit, és néhány technikai érdekeségről is szót ejt. Ezután a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésére kerül sor, melyet az alkohol szonda követ.

3. A Tesla testre szabása

Instruktor segítségével beállításra kerül az ülés, a kormány és a tükrök, hogy indulást követően komfortos legyen a vezetés. A főbb funkciók ismertetése után kezdődhet a vezetés.

4. Vezetés

Az indulás lassan, úgynevezett CHILL (normál módban) történik, majd az autó menetdinamikájának megismerése után SPORT módban folytatódik tovább a vezetés. Ezt követi az AUTOPILOT, ami igazán lenyűgöző élményt nyújt, sávban tartja a Teslánkat, és érzékeli a környezetünkben haladó járműveket.

5. Vezetés befejezése

A Tesla különlegességeinek kipróbálása után visszaérkezünk a töltőponthoz, ahol lehetőség van fotókkal /videóval megörökíteni a Tesla élményeket. Nem garantáljuk, hogy az élmény, amit a Tesla vezetőnk átélt, nem ahhoz vezet, hogy hamarosan Tesla tulajdonos legyen! … vagyis nem ritka, hogy aki egyszer kipróbálta, hamarosan vásárlóként tér vissza az ország egyedüli Tesla bemutatótermébe, vagyis hozzánk a Teslounge-ba.